Wat, hoe en waarom?

Wat doe ik? Klassiek zingen: van kolderieke operettes tot cerebrale kamerkoorcomposities. Benieuwd hoe dat klinkt? Ga even naar Media! Filosoferen: Socrates inspireert mij als onvermoeibare vragensteller, Kant als grensbepaler van kennis en geloof, Arendt als pleitbezorger van het nieuwe begin. Schrijven: op mijn blog vind je een samenraapsel van essays, recensies en reflecties in vrije vorm.

Hoe doe ik dat? Door te geloven in wat je doet, je ‘plek in het weiland‘ bepalen, zoals Jos Burgers zegt, en blijven maken wat er volgens mij echt toe doet. Met stichting Cherubino breng ik vernieuwing, als zanger van Cappella Amsterdam sta ik óók voor bewezen kwaliteit.

En waarom? Omdat kunst, creativiteit, ‘maakvermogen’ de mens tot mens maakt. Maken is leven!

~ Nathan Tax

2 antwoorden op “Wat, hoe en waarom?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.