Wat doe ik? Klassieke zang: van kolderieke operettes tot cerebrale kamekoorcomposities. Benieuwd hoe dat klinkt? Ga even naar Media! Filosofie: inspiratie haal ik uit Socrates als onvermoeibare vragensteller, Immanuel Kant als transcendentaal idealist en Hannah Arendt als filosofe van de nataliteit. Filosofische bespiegelingen vind je onder dit bericht.

Hoe doe ik dat? Door te geloven in wat je doet, je ‘plek in het weiland‘ vinden, zoals Jos Burgers zegt, en blijven maken wat er volgens jou echt toe doet. Met stichting Cherubino breng ik vernieuwing, als zanger van Cappella Amsterdam sta ik óók voor bewezen kwaliteit.

En waarom? Omdat kunst, creativiteit, ‘maakvermogen’ de mens tot mens maakt. Maken is leven!

~ Nathan Tax

Op de hoogte blijven?

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Of deel dit bericht op sociale media: