Wat doe ik? Klassiek zingen: van kolderieke operettes tot cerebrale kamekoorcomposities. Benieuwd hoe dat klinkt? Ga even naar Media! Filosoferen: Socrates inspireert mij als onvermoeibare vragensteller, Kant als grensbepaler van kennis en geloof, Arendt als pleitbezorger van het nieuwe begin. Schrijven: op mijn blog vind je een samenraapsel van essays, recensies en reflecties in vrije vorm.

Hoe doe ik dat? Door te geloven in wat je doet, je ‘plek in het weiland‘ bepalen, zoals Jos Burgers zegt, en blijven maken wat er volgens mij echt toe doet. Met stichting Cherubino breng ik vernieuwing, als zanger van Cappella Amsterdam sta ik óók voor bewezen kwaliteit.

En waarom? Omdat kunst, creativiteit, ‘maakvermogen’ de mens tot mens maakt. Maken is leven!

~ Nathan Tax

Op de hoogte blijven?

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Of deel dit bericht op sociale media: